BelediyeDikmen BelediyesiKültür/SanatManşetTurizm

11 Meşale Festivali Coşkuyla Başladı

11 Meşale Festivali, dün akşam Dağyolu'nda düzenlenen görkemli bir törenle ilk meşalesini yaktı.

11 Meşale Festivali, dün akşam Dağyolu’nda düzenlenen görkemli bir törenle ilk meşalesini yaktı. Yüzlerce katılımcının büyük ilgi gösterdiği festivalin açılış gecesi, renkli ve eğlenceli etkinliklerle dolu dolu geçti.

Gece, Digem Halk Dansları ekibinin sergilediği muhteşem performansla başladı. İzleyenlere adeta görsel bir şölen sunan halk dansları gösterisi, festivalin enerjisini artırdı. Ardından düzenlenen tombala çekilişi ise heyecan dolu anlara sahne oldu. Katılımcılar, büyük ödüller kazanmak için kıyasıya yarıştı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Sultan Durusular, birbirinden güzel şarkılarıyla festivale katılanlara unutulmaz bir konser verdi. Sanatçının sahne performansı, izleyicilerden tam not aldı.

Festival, 15 Temmuz’a kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek. Bugün ise festival ateşi, Yeni Mahalle bölgesinde yanacak. Her akşam farklı bir köyde gerçekleştirilecek olan etkinlikler, katılımcılara dolu dolu bir festival deneyimi sunacak.

Festival boyunca düzenlenecek etkinlikler arasında halk dansları, konserler, çekilişler ve daha birçok sürpriz yer alıyor. Festival komitesi, tüm halkı bu coşku dolu etkinliklere davet ediyor.

11 Meşale Festivali, Dağyolu’nda başlayan bu büyük coşkuyu, 15 Temmuz’a kadar sürdürecek.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu