ManşetSpor

4. Geleneksel Badminton Akademi Festivali Coşkuyla Tamamlandı

Girne'deki Ertuğrul Apakan Spor Salonu, Badminton Akademi'nin düzenlediği 4. Geleneksel Badminton Akademi Festivali'ne ev sahipliği yaptı.

Girne’deki Ertuğrul Apakan Spor Salonu, Badminton Akademi’nin düzenlediği 4. Geleneksel Badminton Akademi Festivali’ne ev sahipliği yaptı.

6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleşen festivale yaklaşık 100 sporcu katıldı.

5 Temmuz 2020’de kurulan Badminton Akademi’nin bu yılki etkinliği, N&F Cyprus Sport Academy tarafından organize edildi ve Güney Kıbrıs’tan da sporcuların katılımıyla renklendi.

U13, U19, Star ve All-Star kategorilerinde yarışan sporcuların gösterdiği coşku, başarı ve mücadele büyük ilgi topladı.

Ödül töreninde U13 ve U19 yaş gruplarındaki sporculara ödüllerini, KKTC Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz takdim etti. Dereceye girenlere kupa ve madalya dışında da sponsorlar tarafından çeşitli ödüller taktim edildi. N&F Cyprus Sport Academy Başkanı Heyran Yamaç, festival ile ilgili yaptığı açıklamada, “Akademimiz, günden güne ülkemize yeni sporcular kazandırıyor. Her yaş grubuna hitap eden bu güzel branşımızı daha ileriye taşımak için kulüp olarak elimizden geleni her zaman yapacağız. Rum tarafından gelen sporcuların ilgisi de bizi mutlu etti. Yoğun bir katılım gösterildi” dedi.

Ayrıca Yamaç, festivale sponsor olarak katkıda bulunan Sportline Kuthan Motors, House of Supplements ve Hashtag Performance’a teşekkürlerini iletti.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu