AstrolojiManşetYaşam

5–29 Ağustos Merkür Retrosu!

Merhabalar! Ağustos ayına Merkür Retrosu ile giriyoruz. Merkür Başak burcunda seyahat ederken retro yapacaktır.

Merhabalar! Ağustos ayına Merkür Retrosu ile giriyoruz. Merkür Başak burcunda seyahat ederken retro yapacaktır.

Bu ne demektir? İletişim gezegenimiz, Başak burcunda retro bazı şeyleri gözden kaçırmamıza neden olup bize birtakım aksaklıklar yaşatabilir. Ayrıca geçmişte başlattığımız sonuçlandırmadığımız bazı konuların ise üstünden detaylı geçmemiz gereken uygun bir zaman olabilir.

Planlarımızda bazı aksaklıklar yaşayabiliriz, günlü rutinlerimiz ve sağlığımız önemli olabilir. Retro süresince çok eleştirel olabiliriz, her şey gözümüze batabilir, mükemmeli her zamankinden daha çok arayabiliriz.

Merkür sizin hangi evinizde seyahat edecek; sizi hangi konularda etkileyecek, yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz.

Yükselen Koç: Çok hızlı hareket edip detayları gözden kaçırabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde aksaklıklar yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Yükselen Boğa: İlişki sorunları yaşayabilir, yanlış anlaşılmalara maruz kalabilirsiniz. Açık ve net ifade sizin için önemli olacaktır. Hobilerinizle veya yaratıcı projelerinizle ilgili bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Eski hobilerinizle uğraşmak için iyi bir zaman olabilir.

Yükselen İkizler: Ev düzenlemeleri ile meşgul olabilirsiniz. Aile içerisinde geçmiş meseleler tekrar gündeminiz olabilir, çözmek için uygun bir dönem olabilir. Aile içinde iletişim problemleri yaşamamak için açık ve net olun.

Yükselen Yengeç: Kısa yolculuklarda aksaklıklar, gecikmeler yaşanabilir. Eğitimle ilgili konularda detaylara çok dikkat etmelisiniz. Elektronik aletlerinizde aksaklıklar yaşanabilir.

Yükselen Aslan: Finansal konularda çok dikkatli olmalısınız. Yanlış hesap yapmamaya dikkat etmelisiniz.  Finansal kaynaklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gereken bir dönem olabilir.

Yükselen Başak: Kişisel imajınız, kendinizi ifade ediş şeklinizle ilgili birtakım aksaklıklar yaşanabilir. Kendinizi dışa nasıl yansıttığınızla ilgili kendinizi yeniden dönebilir ve kendinizi gözden geçirebilirsiniz.

Yükselen Terazi: Gizli duygular, arkaya ittiğiniz konular, sizden gizlenen birtakım konular önemli olacaktır. Kendi iç huzurunuz için kendinizi geri çekmeniz ve kendinizi dinlemeniz size iyi gelecektir.

Yükselen Akrep: Arkadaşlıklar, sosyal çevreniz, dahil olduğunuz gruplar daha görünür olacağı bir dönem olacaktır. Bu gruplar arasında yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Bazı grup çalışmalarınızı gözden geçirmeniz gereken bir dönem olabilir.

Yükselen Yay: Kariyeriniz, iş hayatınız, toplum önündeki duruşunuz önemli olacaktır. Kariyerinizle ilgili yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Geçmişteki hedeflerinizin üstünden geçmek için yapılandırmak için iyi bir dönem olabilir.

Yükselen Oğlak: Eğitim, uzun yolculuklar gündeminiz olabilir. Seyahatlerinizde aksaklıklar yaşanabilir. Kendi inançlarınızı, bakış açınızı değerlendirmek için iyi bir dönem olabilir.

Yükselen Kova: Gelir- gider, borçlar, ortak kaynaklar, finansal birtakım gündemleriniz olabilir. Bu konularla ilgili detaylı analiz yapmanız gereken bir zaman olabilir. Geçmişten bir borç gündem olabilir veya nafaka, tazminat gibi konuların tekrar üstünden geçmek gerekebilir.

Yükselen Balık: İkili ilişkiler, ortaklıklar ilgili birtakım aksaklıklar yaşanabilir. İlişkilerinizi analiz etmeniz, ilişkilerinizin üstünden geçmeniz gereken bir zaman olabilir. İlişkilerinizdeki eksiklikler gözünüze daha fazla batabilir, ilişkilerinizi mükemmelleştirmek isteyebilirsiniz.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu