KıbrısManşetPolisiye

Girne Ve Alsancak’ta Uyuşturucu

Girne ve Alsancak’ta polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde motosikletinde, arabasında ve evinde uyuşturucu bulunan şahıslar tutuklandı.

Girne ve Alsancak’ta polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde motosikletinde, arabasında ve evinde uyuşturucu bulunan şahıslar tutuklandı.

MOTOSİKLETİNDE VE EVİNDE UYUŞTURUCU BULUNDU

Girne’de, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Motorlu Polis Timi tarafından devriye yapıldığı sırada, kontrol maksatlı durdurulan motosiklet sürücüsü M.P.(E-37)’nin şüpheli hareketleri sonucu kullanımındaki motosiklette ve akabinde kalmakta olduğu ikametgahında yapılan yapılan aramada; tasarrufunda yaklaşık 11 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 2 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet öğütücü tespit edilerek emare olarak alındı.
Bahse konu şahıs tutuklandı.

ARABASINDA VE EVİNDE UYUŞTURUCU TESPİT EDİLDİ

Alsancak’ta Karaoğlanoğlu Caddesi’nde üzerinde, kontrol amaçlı durdurulan araçta bulunan R.K.(E-30) ve H.A.(E-32)’nın tasarrufunda yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin tespit edilmesi ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, olayla bağlantısı olduğu tespit edilen ve aranmakta olan O.D.(E-36), 14.08.2024 tarihinde Girne’de tespit edilerek tutuklandı.
O.D’nin kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada ise yaklaşık 0.2 mlgr ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Soruşturmalar devam ediyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu