KıbrısManşetSiyaset

Girne’de Fatma Ünal Zaferini İlan Etti

UBP'nin Girne Kadın Kolları Başkanı, açık ara farkla Fatma Ünal oldu. Başbakan yaptığı açıklamada, “Bu seçimlerin tek kazananı UBP’dir” dedi.

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Girne Kadın Kolları Başkanı Fatma Ünal, güven tazeledi. Fatma Ünal oyların 573’ünü aldı. Kadınlarda 866 oy kullanıldığı ve 43 oyun geçersiz olduğu belirlendi. Oyların 43’ü geçersiz sayılırken, rakibi Müge Yücetürk, oyların 234’ünü aldı.

ÜNAL ÜSTEL: BU SEÇİMLERİN TEK KAZANANI UBP’DİR

Öte yandan seçimlerin tamamlanmasının arından Başbakan Ünal Üstel, yaptığı açıklamada gerçekleştirilen seçimli kongrelerin büyük bir olgunluk ve demokratik şekilde yapıldığını belirtti.

Üstel, sandıklara giderek oy kullanan tüm üyelere teşekkür ederek, parti içi demokrasinin işlerliğine katkıda bulunduklarını vurguladı.

Üstel, tüm adayları, partiye hizmet aşkı ve çalışma isteğinden dolayı tebrik eden Üstel, seçimleri kazanan tüm kardeşlerine görevlerinde başarılar diledi. Ayrıca, seçimlerin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına katkıda bulunan divanlarda görev alan tüm üyelere teşekkür etti.

Üstel, üyelerin tüm seçim bölgelerinde iktidarın güçlenmesi ve istikrarın sürmesi yönünde açık bir tavır sergilediğini belirtti.

Seçimlerin kaybedeni olmadığını, tek kazananın UBP olduğunu ifade eden Üstel, “Bu seçimlerde zafer partimizindir” dedi.

Kurultay sürecinin devam ettiğini ve 21 Eylül’de yapılacak büyük kurultayda da kazananın UBP ve KKTC olacağını belirten Üstel, iktidarla ve istikrarla yola devam edeceklerini vurguladı.

 

Benzer Haberler

Başa dön tuşu