MagazinManşet

“La Nouba-Family Piknik” İş Birliğinde Büyük Festival!

La Nouba-Family Piknik iş birliğinde iki günlük festivale hazır mısınız?

2012 yılında kurulan ve günümüzde Fransa’nın ek köklü festivalleri arasında yer alan, DJ Mag dünyanın en iyi festivalleri sıralamasında Top 100’e giren Family Piknik, Kıbrıs’ta ilk kez La Nouba’da gerçekleştiriliyor.

FESTİVALİN İLK GÜNÜNDE
AGENTS OF TIME PERFORMANS SERGİLEYECEK

Festivalin ilk gününde melodik tekno müziğin son yıllardaki yükselen ismi “AGENTS OF TIME” performans sergileyecek. Kendine özgün etkileyici sahne şovlarıyla bilinen Agents of Time, müzik tutkunlarını farklı bir deneyime davet ediyor. Dünyanın önemli festivallerinden Afterlife’ın vazgeçilmez ismi Agents Of Time’a sahnede Abstraal, Duvas, Mr. Joker ve Tom Pooks eşlik edecek.

FIDELES İLE EĞLENCENİN NABZI YÜKSELECEK

Festivalin ikinci gününde ise son yıllardaki çıkışı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran FIDELES, La Nouba kabininde olacak.

2010’ların başından beri melodik house ve tekno sektörlerinde dalgalar yaratmaya devam devam eden Fideles, dünyanın dört bir yanında, festivallerde ve etkinliklerde sahne almaya devam ediyor.

Fideles’e sahnesinde Christopher Coe, Duvas, Harmonik Kontrol, Luyce b2b Kiko ve Wizart eşlik edecek.

LA NOUBA’NIN KAPILARI HER İKİ GÜN DE 20:00’DE AÇILACAK.

Büyük bir festivale ev sahipliği yapacak olan La Nouba’da bu etkinliğe özel kapılar saat 20:00’de açılacak. Saat 04:00’a kadar devam edecek olan bu muhteşem etkinlikte siz de yerinizi almak için www.lanouba.org sitesinden hemen biletinizi alın.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu