ManşetYaşam

Koza, El İşi ve Boyama Sanatı ile 40. Yıl Özel Koleksiyonu!

Herkese merhaba! Biliyorsunuz ki son yıllarda dünyada boyama sanatı oldukça trend oldu.

Herkese merhaba! Biliyorsunuz ki son yıllarda dünyada boyama sanatı oldukça trend oldu. Ceketler, çantalar, ayakkabılar, aksesuarlar ve daha birçok şey boyanabilir hale geldi. Koleksiyon hazırlıkları sırasında ülkeme özgü bir şeyler yapma isteğim her zaman içimde vardı.

1980 yılından beri ülkemizle özdeşleşen, kültürünü ve güzelliklerini halen yaşatan Günkut Ajans iş birliğiyle kırmızı beyaz ceket koleksiyonumu, Miss Kuzey Kıbrıs 2024 ve Bay Kuzey Kıbrıs 2024 yarışmasında çıkarmaya karar verdik. Çizgimden çıkmadan, kendime özgü nasıl olabileceğini uzun zaman düşünüp planladım. Boyama tarzındaki ceketlerimin koza ve nakış işiyle birleşmesine karar verdim. Koza işi, büyük emek isteyen, zaman alan, ipek kozalardan yapılan ve boyanabilen bir el işi. Ülkemizde el işlerine büyük emek veren o kadar güzel insanlar var ki…

Bu yılın trendi olan çeşitli çiçek ve melek kanadı çizimleri yapıp tasarladım. Renklerin dengesi çok önemliydi, çünkü bu bir kırmızı beyaz koleksiyondu. Hem trend, hem kültürel hem de beni yansıtmalıydı. Tüm bunların yanında en önemlisi, bayrağımızın kırmızı beyaz renklerinden oluşmalıydı. Bazı tasarımlarımı ceket boyamalarından önce, bazılarını ise sonra planladım.

Sonuçta, 40. yıla özel kırmızı beyaz bir koleksiyon hayal etmek benim için zor değildi. Zıt renkleri birleştirmek her zaman en büyük ilgi alanım oldu. Erkek adaylar içinse bol pantolon ve üstten bol bir gömlek üzerine etnik ve modern boyama sanatı yapmaya karar verdim. Trendy ve sportif görünmelerini planlamıştım. Tasarımlarımı gala gecesinde heyecanla yarışan yarışmacıların üzerinde görmek ve her prova sırasında onlara büyük bir enerji verdiğimi hissetmek beni onurlandırdı. Bu benim için harika bir tecrübe oldu.

Tüm bunlara vesile olan Günkut Ajans, Bülent Günkut ve Mehmet Günkut’a tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Harika bir iş birliği tecrübesi yaşadım ve daha nicelerine diyorum.

Tüm ürün görsellerine ve satışına çok yakında sitem www.inciarkan.com’dan ulaşabileceksiniz. Tüm tasarımların satış geliri, yarışmanın anlam ve amacına uygun olarak KHYD’ye bağışlanacaktır.

Görüşmek üzere…

Benzer Haberler

Başa dön tuşu