ManşetSporYaşam

Cyprus Dance Fusion’da 5 Şampiyonluk Birden!

Güney Kıbrıs'ın Larnaka’da 5-6 Ekim tarihlerinde düzenlenen uluslararası dans organizasyonu Cyprus Dance Fusion, Kuzey Kıbrıs'tan katılan tek dans okulu olan A Kare Dans ve Spor Okulu öğrencilerinin elde ettiği başarılarla gündeme damga vurdu.

Güney Kıbrıs’ın Larnaka’da 5-6 Ekim tarihlerinde düzenlenen uluslararası dans organizasyonu Cyprus Dance Fusion, Kuzey Kıbrıs’tan katılan tek dans okulu olan A Kare Dans ve Spor Okulu öğrencilerinin elde ettiği başarılarla gündeme damga vurdu.

Organizasyon, CFSSD Cyprus Federation Social Sport, WDSF World Dance Sport Federation, International Performing Arts ve International Salsa and Bachata Grand Prix tarafından gerçekleştirildi.

A Kare Dans ve Spor Okulu öğrencileri, toplamda 5 şampiyonluk ve 1 üçüncülük kazanarak adını başarıyla duyurdu. Elis Sermaye, Latin dans kategorisinde üç ayrı şampiyonluk elde ederken, Suzan Ballı bir şampiyonluk kazanarak okulunu başarıyla temsil etti. Ayrıca, minik dansçılardan Lina, uluslararası arenadaki ilk deneyiminde üçüncülük kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Elis Sermaye ve Suzan Ballı’nın birlikte sergilediği contemporary sahne performansı da birincilikle taçlandı.

A Kare Dans ve Spor Okulu’nun direktörü Ahmet Arık, yaptığı açıklamada başarılı öğrencilerini yürekten kutladı. Bu tür organizasyonların çocukların gelişimi açısından önemine dikkat çeken Arık, gelecekte daha geniş bir katılımla bu başarıları devam ettireceklerini ve bir aile olarak fark yaratmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu