KıbrısManşetÖzel HaberToplum

Büyük Ayorgi Buluşması Coşkuyla Gerçekleşti

Karaoğlanoğlu Spor Kulübü tarafından organize edilen Büyük Ayorgi Buluşması, 4 Ekim Cuma günü saat 18:00'de Orhan Dural Stadı'nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Karaoğlanoğlu Spor Kulübü tarafından organize edilen Büyük Ayorgi Buluşması, 4 Ekim Cuma günü saat 18:00’de Orhan Dural Stadı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Etkinlikte, “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için” ve “We are Ayorgi” sloganlarıyla Ayorgililer, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Etkinlikte, Ayorgi ailesinin bir araya gelmesiyle dostluk ve dayanışma duyguları ön plana çıktı. Katılımcılar hem keyifli vakit geçirdi hem de bölgeye olan bağlılıklarını bir kez daha vurguladı.

Tüm Ayorgililer’in davetli olduğu bu anlamlı buluşma, spor camiası ve bölge halkı tarafından büyük ilgi gördü.

Karaoğlanoğlu Spor Kulübü Başkanı Murat Borucu etkinlik ile ilgili Sosyal Girneli gazetesi’ne şunları söyledi:

Futbol kulübümüz ile köy halkı arasındaki bağları güçlendirmeye ve kaybolmaya yüz tutmuş Ayorgi ruhu ile birlikteliğini yeniden canlandırmaya yönelik düzenlediğimiz bu organizasyona katılımın yüksek olmasından ve oluşan güzel ortamdan son derece mutluyum. Yönetimimle birlikte, bu güzel atmosferi devam ettirecek organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu