BelediyeBölgelerGirneGirne BelediyesiKültür/SanatManşet

‘Yarım Canlar Destanı’ Kasım Ayında Sahneleniyor

Çalışmalarına Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda devam eden Girne Tiyatrosu SU, ‘Yarım Canlar Destanı’ oyunu ile Kasım ayında seyirci karşısına çıkıyor.

Çalışmalarına Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda devam eden Girne Tiyatrosu SU, ‘Yarım Canlar Destanı’ oyunu ile Kasım ayında seyirci karşısına çıkıyor.

1, 8, 15 ve 29 Kasım tarihlerinde, saat 20:00’de Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyun, +16 yaş kategorisi olarak izleyici ile buluşuyor. Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’ndan yapılan açıklamaya göre oyunun bilet fiyatları 200 TL olarak belirtilirken; bilet satış noktaları www.kibrisbiletcim.com ile Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu (yalnızca mesai saatleri içerisinde) olarak kaydedildi. Açıklamanın devamında oyun gecelerinde kapıda bilet satışı olacağı vurgulandı.

Burçhan Göze’nin yazdığı ve yönettiği oyunun yardımcı yönetmen koltuğunda Özge Günay Göze oturuyor. Esel Fatma Tüney’in reji asistanlığını üstlendiği oyunun ışık tasarımları ise Mehmet Saygıer’e ait. Oyuncu kadrosunda Cenk Gürçağ, Derman Atik ve İlkşen Varoğlu Atik’in yer aldığı ‘Yarım Canlar Destanı’nda solistler ise Cemile Gürçağ ve İlde Atik’ten oluşuyor.

‘YARIM CANLAR DESTANI’

“Zaman bulanınca yaralara acılar diner mi?” Kıbrıs. Akdeniz’in orta yerinde, barışın ve kardeşliğin acılarla harmanlandığı ada ve adanın içinde bir Derman. Derman Atik’in tiyatro dolu yaşam serüveni, Kıbrıs’ın yüzyıllardır biriktirdiği geçmişini de miras olarak alıp, seyirciyle bu hikayede buluşmayı bekliyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu