KıbrısManşetPolisiye

Girne’de Zincirleme Trafik Kazası!

Girne’de sol ön yolcu kapısı açıldığı için durmak zorunda kalan araç sürücüsü kazaya sebep oldu.

Girne’de sol ön yolcu kapısı açıldığı için durmak zorunda kalan araç sürücüsü kazaya sebep oldu.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklama şu şekilde:

Girne’de Mete Adanır Caddesi üzerinde, dün saat 12:30 sıralarında, Kemal Şahin (E-22) yönetimindeki SZ 227 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden ve o esnada sol ön yolcu kapısı açıldığı için durmak zorunda kalan Anna Yaşın (K-38) yönetimindeki LL 660 plakalı salon aracın arka kısmına çarptı.

Çarpışmanın hemen akabinde, sağ şerit içerisinde doğu istikametine doğru seyreden Adem Koç (E-44) ise, yönetimindeki PH 041 plakalı araç ile dikkatsizliği sonucu kazalı olarak durmakta olan araca çarpmamak için durmak zorunda kalan Ömer Cengiz (E-33) yönetimindeki TVV 413 plakalı taksi aracın arka kısmına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle TVV 413 plakalı araç ileriye doğru savrularak, önünde kaza nedeniyle durmakta olan SZ 227 plakalı aracın arka kısmına da çarptı.

Çarpmanın etkisiyle SZ 227 plakalı araç da ileriye doğru savrulup, yine önünde kazalı olarak durmakta olan LL 660 plakalı aracın arka kısmına tekrar çarpıp durmuştur.

Kaza sonucu yaralanan PH 041 plakalı araç sürücüsü Adem Koç, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

Soruşturma devam ediyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu