ManşetSpor

Girne’de Streetball Coşkusu…

Akdeniz Spor Birliği tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Streetball Turnuvası, Adelante Construction ana sponsorluğunda 11-12-13 Ekim tarihlerinde yoğun katılımla gerçekleşti.

Akdeniz Spor Birliği tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Streetball Turnuvası, Adelante Construction ana sponsorluğunda 11-13 Ekim tarihleri arasında yoğun katılımla gerçekleşti.

Turnuvaya 100 takım katılırken, toplamda 160’ın üzerinde maç oynandı. Üç gün süren turnuva, basketbol severlere dolu dolu anlar yaşattı.

Kulübün kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla turnuvanın ilk gününde, ASB’ye bağlı tüm branşlardan sporcular ve antrenörlerin katılımıyla bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Hem 20. yıl kutlaması hem de Streetball Turnuvası’nın açılışı, bu coşkulu yürüyüşle yapıldı.

Açılış töreninde konuşan Akdeniz Spor Birliği Başkanı Serhat Deniz, kulübün 20 yıldır ülke sporuna hizmet ettiğini vurguladı. ASB’nin temel amacının, çocuk ve gençlere spor yapma imkânları sunarak onları faydalı bireyler olarak yetiştirmek olduğunu ifade eden Deniz, Adelante Construction Direktörü Opuz Alp Tan’a da desteklerinden ötürü teşekkür etti. Tan’ın katkılarıyla sürdürülebilir ve kalıcı bir spor altyapısı oluşturmak için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul da açılış töreninde yaptığı konuşmada, ASB’yi başarılı organizasyonundan dolayı kutlayarak iş birliklerinin devam edeceğini ve Girne sporuna verdikleri desteğin süreceğini dile getirdi. Şenkul, ayrıca tesisleşme konusunda ilerleyen dönemde önemli adımlar atılacağını ve Akdeniz Spor Birliği ile bu konuda iş birliğinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Akdeniz Spor Birliği, 20 yıllık başarı dolu geçmişi ve bu tür etkinliklerle ülke sporuna katkı sunmaya devam edeceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu