BelediyeKıbrısLapta-Alsancak-Çamlıbel BelediyesiManşetToplum

Ataser: Engel Tanımadan Gerekeni Yapacağız!

LAÇ Belediye Başkanı Fırat Ataser, söz verildiği gibi ihtiyaca göre Türkiye’den gelen suyun bölgeye yeterli verilmediğini açıklayarak, “Engel tanımayacağım. Kendi kuyularımızı açacağız” dedi.

Lapta-Alsancak- Çamlıbel Belediye Başkanı (LAÇ) Fırat Ataser,  Türkiye’den gelen suyu yetersiz verilişinden dolayı su sıkıntısı yaşandığını belirterek, “İsyan noktasına geliyoruz. Kendi kuyumuzu açacağız” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ataser, vatandaşın belediyelerle karşı karşıya geldiğini söyleyerek, “Açıkçası sürünüyoruz. Önümüzdeki hafta Maden Jeoloji dairesinin işbirliği ile hazırladığımız platformunda kuyumuzu açacağız. Hatta bir değil üç-dört noktada açacağız” dedi.

“ENGEL TANIMADAN GEREKENİ YAPACAĞIM”

Fırat Ataser şunları söyledi:

Su konusunda isyan noktasına geliyoruz. Türk iyeden gelen suyun depolarımıza yetersiz verilişinden dolayı büyük sorun yaşıyoruz. Bu sadece LAÇ belediyesinde değil tüm belediyelerde aynı şekilde. Kış aylarında depolarımıza verilen suyun şimdi yaz ayında yarısını alamıyoruz. Hâlbuki su adamıza geldiğinde biz belediyelere istediğimiz, ihtiyacımızın olduğu kadar su alabileceğimiz söylendi. Bize alternatif çözüm yaratmamıza izin vermediniz. Biz belediyeler vatandaş ile karşı karşıya bakıldık. Açıkçası sürünüyoruz .. Önümüzdeki hafta Maden Jeoloji dairesinin işbirliği ile hazırladığımız platformunda kuyumuzu açacağız. Hatta bir değil üç-dört noktada açacağız. Size sözüm olsun DSI bize su vermese de bize yeten suyumuz olacak. Bu konuda hiç  engel tanımadan gerekeni yapacağım. Bize yaşattırılan mağduriyetten dolayı herkesten ben özür dilerim.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu