ManşetSpor

“Bayrağı Teslim Etme Vakti Geldi”

Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği'nin tecrübeli oyuncusu Ahmet Sönmez, uzun yıllardır formasını terlettiği kulübüne veda etti.

Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nin tecrübeli oyuncusu Ahmet Sönmez, uzun yıllardır formasını terlettiği kulübüne veda etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duygusal bir paylaşımda, kariyerinin bu önemli noktasına dair düşüncelerini dile getiren Sönmez, geleceğiyle ilgili nihai kararını Pazartesi günü Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu ile yapacağı görüşmenin ardından açıklayacağını belirtti.

Sönmez’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Doğan’ımın Arması… Yaklaşık 30 yıldır gururla taşıdığım bu anlı şanlı Doğan’ımın formasını artık rafa kaldırma vakti geldi… Hayatımın her aşamasında bu armanın bana kattığı değerler büyük… Bu armanın altında emeklerini esirgemeyen sayısız insan, sevgiyi ve saygıyı öğrendiğim kocaman bir aile var… Benim görevim burada sona erdi, bayrağı teslim etme vakti geldi… Vicdanım rahat, içim huzurlu… Gelecekle ilgili kararımı, pazartesi günü benim için büyük bir öneme sahip olan Bayar abiyle konuştuktan sonra vereceğim… Herkesten haklarını helal etmelerini diliyorum.”

Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, Ahmet Sönmez’in vedasının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Piskobulu, Sönmez’in takıma olan katkılarını ve kişiliğini öven bir mesajla, alınan kararın arka planını paylaştı.

İşte Piskobulu’nun paylaşımı:

“Çok fazla seni anlatmaya gerek yoktur ile başlamak isterim. Bu takım, taraftar ve çocuklar için ne anlam ifade ettiğini çok iyi biliyorum. Allah her başkana, her takıma senin gibi bir karakter, senin gibi bir futbolcu, senin gibi bir kaptan versin.

Şimdi herkes yorum yapacak ve bilgi kirliliği olacak. Ama buna son vermek bana düşer. Mayıs ayında sadece ikimizin bildiği ve ortak aldığımız kararı açıklama zamanı geldi.

Sarı, işlerinin yoğunluğundan dolayı Mayıs ayında bırakmak istedi ama içindeki ‘ya yanlış karar verirsem’ duygusu onu bir o kadar daha zora sokuyordu. Uzun uzun konuşup ortak bir karar aldık. İçinin rahat olması için sezonu açıp bazı şeyleri görüp ondan sonra bu kararı açıklamak son nokta idi. Tüm bu aldığı kararlar yine Doğan içindi.

Ama bu aldığın karara saygı duyarak gözü yaşlı kabul ediyorum, bilesin.”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu