BelediyeGirne BelediyesiManşet

Bet Ofisleri Girne Çarşıdan Taşınıyor

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne Belediye Meclisi'nin dün akşam gerçekleştirdiği toplantıda aldığı kararların, kent için yeni bir dönemin başlangıcının işaretini verdiğini belirtti.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne Belediye Meclisi’nin dün akşam gerçekleştirdiği toplantıda aldığı kararların, kent için yeni bir dönemin başlangıcının işaretini verdiğini belirtti.

Başkan Şenkul, bu kararların planlama açısından önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Alınan kararlar doğrultusunda açıklamada bulunan Şenkul, Canbulat Caddesi, Ziya Rızkı Caddesi ve Atatürk Caddesinde bulunan işletmelerin artık üst limit belirlenerek işletme izni alınacağını dile getirirken, aynı zamanda Girne Çarşıda bulunan 2 bet ofisinin 1 yıl içerisinde çarşıdan taşınacağını da söyledi.

İŞLETME İZİNLERİNE ÜST LİMİT BELİRLENECEK

Son gerçekleştirilen Girne Belediyesi Meclis Toplantısında alınan kararları açıklayan Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Canbulat Caddesi, Ziya Rızkı Caddesi ve Atatürk Caddelerinde verilecek olan iş yeri izinleri hakkında şu şekilde açıkladı:

“Girne Çarşısında Ziya Rızkı ve Atatürk Caddelerinde, mevcut off-licence’ların haricinde bu alanda yeni işletme izinleri verilmeyecektir.(üst limit sayısı belirlenecek, sadece üst limitin altına düşüldüğünde yeni izin verilecektir.)

Girne Çarşısında Canbulat Caddesinde mevcut cep telefonu ve aksesuar mağazaları haricinde bu alanda yeni işletme izinleri verilmeyecektir. (üst limit sayısı belirlenecek, sadece üst limitin altına düşüldüğünde yeni izin verilecektir.)”

BET OFİSLERİ GİRNE ÇARŞIDAN TAŞINIYOR

Yapılan toplantıda alınan önemli kararlardan bir diğeri olan ve Girne Çarşısında bulunan bet ofislerinin bir yıl içerisinde bölgeden kaldırılacağını açıklayan Murat Şenkul,

“Girne Çarşısında yeni bet ofis izni verilmeyeceği gibi mevcut 2 bet ofis en geç 9 Temmuz 2025’e kadar belediyemizden işletme izni alabilecektir, diğer bir değişle çarşıda 1 yıl sonra bet ofis olmayacaktır.

(Yeni adrese taşınıldığı zaman işletme izninin yeni adreste devamına izin verilerek işletmeye destek olunacaktır”) şeklinde konuştu

Benzer Haberler

Başa dön tuşu