MagazinManşetYaşam

Dünyanın En Trendi: Boyama Sanatı!

Çok eskilerden gelen ve sürdürülebilir bir trend olan boyama sanatı, son üç yıldır dünyayı kasıp kavuruyor. Neredeyse tüm koleksiyonlarımda kullandığım bu trend, tasarım hayatımın vazgeçilmezi haline geldi.

Çok eskilerden gelen ve sürdürülebilir bir trend olan boyama sanatı, son üç yıldır dünyayı kasıp kavuruyor. Neredeyse tüm koleksiyonlarımda kullandığım bu trend, tasarım hayatımın vazgeçilmezi haline geldi.

Denim, blazer ceket, tişört, çanta, şapka, mayo veya ayakkabı gibi birçok eşyayı tasarlayıp boyatabilirsiniz.

İşte boyama sanatının farklı parçalar üzerindeki uygulamaları:

1. Denim Ceket:
Jean üzeri boyama sanatıyla tasarlanmış bir denim ceket harika olmaz mı? Düz bir jean üzerine rengarenk tasarımlanmış bir ceket ya da yaz aylarında rengarenk boyanmış bir tişört muhteşem görünecektir.

2. Boyalı Blazer Ceket: Çok renkli giyinmeyi sevmeyip tarz olmak istiyorum diyorsanız düz siyah üzerine yine düz bir blazer ceketi ufak detaylarla boyama tasarımlatabilirsiniz. İstediğiniz figür veya şekillerin kullanılabildiği boyama sanatında eskitmede yaptırabilirsiniz.

3. Boyalı Jean: Öncelikle denim ve jean arası sözcük farkını söylemeden geçemeyeceğim. Denim kot demek jean ise kot pantolon demek. Şimdi bir jeani boyayıp hatta eskitme yapıp yıllarca giyebilirsiniz. Cep kısımlarına veya bacak kısımlarına boyamaları tasarlayabilirsiniz.

4. Şapka boyama: Hasır şapka üzerinde boyama sanatı yapmak en sevdiklerimden biri. Sınırsızca rengarenk olabilirsiniz.

5. Çanta boyama: Özellikle denim ve hasır çantalara çok yakışan boyama sanatı, küçük el çantalarına da harika bir görünüm kazandırıyor.

6. Mayo: Denim mayolarda harika görünen boyama, plajda tam yaz renkleriyle tarz bir görünüm sağlar.

7. Ayakkabı Boyama: Düz beyaz ayakkabılar veya yeni doğan bebek ayakkabıları üzerinde boyama sanatı bu yıl oldukça popüler. İstediğiniz figürü veya sizin için çizilecek bir tasarımı ayakkabıya uygulayabilirsiniz.

Ajanda, anahtarlık, bardak vs. gibi aksesuarlarıma da taşıdığım boyama sanatını hayatımın her noktasına yerleştirmiş bulunuyorum.

Boyama tasarımları ile ilgili detaylı bilgi veya tasarım yaptırmak isterseniz internet sitemden veya Instagram hesabımdan bana ulaşabilirsiniz.

Rengarenk bir yaz olsun!

Benzer Haberler

Başa dön tuşu