BelediyeDikmen BelediyesiManşet

“Frekanslar” Tuttu Dikmen Coştu

11 Meşale Festivali, yedinci gecesinde Dikmen'de düzenlenen çifte konser ile coşkulu bir şekilde devam etti.

11 Meşale Festivali, yedinci gecesinde Dikmen’de düzenlenen çifte konser ile coşkulu bir şekilde devam etti.

Festivalin yedi gecedir dolu dolu geçen etkinlikleri, yedinci gecede Salt ve Frekans’ın unutulmaz performanslarıyla daha da renkli hale geldi.

Geceye ilk olarak sahneye çıkan Salt grubu damgasını vurdu ve konuklardan büyük beğeni topladı. Salt, konser sırasında, Simge Sağın’ın listeleri alt üst eden popüler şarkısı “Aşkın Olayım”ı sahneye davet ettiği çocuklarla ve tüm konuklarla birlikte hep bir ağızdan seslendirdi. Bu performans, izleyiciler arasında büyük bir coşku yarattı ve geceye damgasını vurdu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Frekans grubu, izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Ülkenin önde gelen müzik gruplarından biri olan Frekans, kendine has tarzıyla yorumladığı şarkılarla gece boyunca konuklara eşsiz anlar yaşattı.

Frekans’ın performansı, izleyiciler arasında büyük bir coşku ve heyecan yarattı. Yoğun istek ve katılımın olduğu gecede, grubun solisti Çetin sahne performansını bir buçuk saat daha uzatarak, izleyicilerin istek parçalarına yer verdi. Bu ekstra süre, konukların daha da keyifli vakit geçirmesini sağladı ve geceyi unutulmaz kıldı.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu