BelediyeGirne BelediyesiKültür/SanatManşet

Genç Oyuncu Kadrosu Genişletiliyor

Girne Belediye Tiyatrosu Gençlik Ekibi, ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ adlı oyun ile sahne alıyor

Girne Belediye Tiyatrosu Gençlik Ekibi, ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ adlı oyun ile sahne alıyor

Girne Belediye Tiyatrosu Gençlik Ekibi, 25 Haziran Salı günü saat 20:00’de Girne Oda Tiyatrosu’nda ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ adlı oyun ile sahne alacak.

Haldun Taner’in yazdığı, İsmihan Yorgancı’nın sahneye koyduğu ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ adlı oyun, genç yeteneklerin performansları ile izleyicilere güzel bir gece yaşatmayı planlıyor.

Haldun Taner’in 1964 yılında kaleme aldığı oyun, II. Meşrutiyet’ten 1960’ların sonuna kadar Türkiye’nin yakın tarihindeki toplumsal değişimleri, karakterlerin hayat hikâyeleri aracılığıyla anlatıyor. Tarihsel olayları ve toplumsal dönüşümleri ustalıkla sahneye taşıyan oyun, izleyicilere düşündürücü ve eğitici bir deneyim sunacak.

Girne Belediye Tiyatrosu’nun genç oyuncuları, kış dönemi boyunca süren yoğun çalışmalarının ardından bu oyunla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gösteri, yalnızca bir kez sahnelenecek olup halka açık ve ücretsiz olacak.

Oyunun ardından, gençlik ekibi yaz döneminde de çalışmalarını sürdürerek, sanatseverlere yeni projeler sunmaya devam edecek.

GENÇ OYUNCU KADROSU GENİŞLETİLİYOR

Girne Belediye Oda Tiyatrosu tarafından yapılan açıklamaya göre Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu Gençlik Ekibi kadrosunun genişletileceği açıklandı. Verilen bilgiye göre yaz döneminde tiyatro çalışmaların sürdürecek olan ekibe katılmak isteyen 12-18 yaş grubundaki çocuklar kayıt yaptırabilecek. Açıklamanın devamında, konu hakkında bilgi almak isteyen ailelerin 0533 863 09 58 numaralı telefonu arayarak ayrıntılı bilgi alabileceklerine yer verildi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu