ManşetYaşam

Girne Çarşısında Yeni Bir Soluk: Kohi Local Roasting House

Girne çarşısında eski tarihi Kuru kahvecisi yeni yüzü ile aynı yerde…

Kohi Local Roasting House, kahve severleri etkileyici lezzetleri ve sıcak atmosferiyle ağırlıyor. Eski Kıbrıs köy kahvelerindeki nostaljik sandalyelerle döşenen Kohi, samimi bir ortam sunarak yaşlısından gencine herkese hitap ediyor.

Kohi Local Roasting House, özenle seçilmiş kahve çekirdeklerini kendi tesislerinde kavurup, öğüterek misafirlerine taze ve enfes bir kahve deneyimi sunuyor. İçeride ve dışarıda oturma alanları bulunan mekân, zengin kahve menüsüyle birlikte çeşitli atıştırmalıklar da sunarak müşterilerine geniş bir seçenek sunuyor.

Kohi Local Roasting House, sadece keyifli bir kahve deneyimi sunmakla kalmayıp aynı zamanda çeşitli hizmetlerle kahve tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Kohi’nin sunduğu hizmetler arasında toptan ve perakende kahve satışı, eğitim ve danışmanlık hizmetleri ile kahve ekipmanları satışı da bulunuyor.

Kohi Local Roasting House’un kurucuları Kıymet Şadi Korkunal ve Halil Korkunal, eski Kıbrıs köy kahvelerinden ilham alarak sıcak bir atmosfer oluşturduklarını belirttiler. Her yaş grubuna hitap etmeyi ve misafirlere keyifli anlar yaşatmayı amaçladıklarını dile getiren kurucular, Girne Çarşısı’nın tarih ve lezzet dolu atmosferine katkıda bulunmanın kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade ettiler.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu