ManşetPolisiye

Girne’de 2 Ayrı Kaza

Girne’de 2 ayrı trafik kazası meydana geldi. Dikkatsizlik sonucu yaşanan kazalarda şans eseri yaralanan olmadı.

Girne’de 2 ayrı trafik kazası meydana geldi. Dikkatsizlik sonucu yaşanan kazalarda şans eseri yaralanan olmadı.

SÜRÜŞ EHLİYETİNE EL KONMUŞTU, YİNEDE DİREKSİYON BAŞINA GEÇTİ

Girne – Değirmenlik Anayolu üzerinde, Mahmut Demir (E-33) yönetimindeki VC 858 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada önünde aynı istikamete doğru seyreden aracı dikkatsiz şekilde sağından geçtiği sırada, o esnada önünde seyreden ve sağa dönüşe geçen Süleyman Sefiloğlu (E-39) yönetimindeki KG 476 plakalı kamyonetin sağ arka kısmına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı.
Yürütülen soruşturma neticesinde, KG 476 plakalı araç sürücüsü Süleyman Sefiloğlu’nun, önceden 100 ceza puanını doldurduğu için sürüş ehliyeti geçici olarak iptal edildiği halde, motorlu araç kullandığı tespit edildi.
Süleyman Sefiloğlu tutuklandı.

DİKKATSİZLİK KAZA GETİRDİ

Girne’de bir işletmeye ait park alanı içerisinde, Batuhan Çetinyürek (E-31) yönetimindeki UJ 200 plakalı araç ile güney istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarında park halinde bulunan VR 343 plakalı araca çarptı.
Çarpmanın etkisiyle geriye doğru savrulan VR 343 plakalı araç ise, yine park halinde bulunan SJ 525 plakalı araca çarpıp durmuştur.
Kaza sonucu yaralanan olmadı.
Yürütülen soruşturma neticesinde, UJ 200 plakalı araç sürücüsü Batuhan Çetinyürek, alkol testi için polise yeterli nefes örneği vermeyi reddettiğinden dolayı tutuklandı.
Soruşturmalar devam ediyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu