ManşetSpor

Hasan Meriçhan ve FM Yamaç Samani Şampiyon!

Gümüş At Satranç Derneği'nin organize ettiği 6. Ak-Günler İşletmeleri Satranç Turnuvası, 24-25 Ağustos tarihlerinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Gümüş At Satranç Derneği’nin organize ettiği 6. Ak-Günler İşletmeleri Satranç Turnuvası, 24-25 Ağustos tarihlerinde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplamda 65 oyuncunun yarıştığı turnuva, çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

Turnuvada Küçükler ve Büyükler olmak üzere iki kategori yer aldı ve her iki kategoride de oyuncular 6 maç üzerinden mücadele etti.
Küçükler Kategorisinde dört oyuncu turnuvayı 5 puanla tamamladı ve sıralamalar averajla belirlendi. Hasan Meriçhan birinci olurken, Boran Özdoğan ikinci, Erkan Kemal Çeliker üçüncü, Iaroslav Morozov ise dördüncü sırada yer aldı.

Büyükler Kategorisinde de şampiyonluk averajla belirlendi. FM Yamaç Samani, 5 puanla şampiyon olurken, aynı puanı toplayan Bertuğ İlgililer ikinci oldu. Üçüncülük için de averaja bakıldı. 4.5 puan toplayan Kemal Yıldırım, Gökhan Şeker, Arda Köle ve İsmail Eren Midem arasından en iyi averaja sahip olan Kemal Yıldırım üçüncü sırayı elde etti. Kadınlar kategorisinde ise 4 puan toplayan Akasya Eskiköy birinci oldu.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu