MagazinManşetÖzel Haber

Hazalnan-Harun’un La Nouba’da Rüya Gibi Düğünü!

KIBRISLI ve SOSYAL GİRNELİ gazetelerinin Genel Yayın Yönetmeni Harun Köftecioğlu ile Hazal Eren, adanın en gözde eğlence mekanı La Nouba'da düzenlenen görkemli bir düğünle mutluluklarını taçlandırdı.

KIBRISLI ve SOSYAL GİRNELİ gazetelerinin Genel Yayın Yönetmeni Harun Köftecioğlu ile Hazal Eren, adanın en gözde eğlence mekanı La Nouba’da düzenlenen görkemli bir düğünle mutluluklarını taçlandırdı.

Sevdikleriyle bir araya gelerek hayatlarını birleştiren çift, gece boyunca dostlarından ve yakınlarından gelen tebrikleri coşkuyla kabul etti.

La Nouba’nın muhteşem atmosferinde gerçekleşen törende Harun Köftecioğlu ve Hazal Eren, romantik anlarını dostlarıyla paylaşırken, eğlence dolu bir gece geçirdi.

Düğün, adanın sosyal hayatının önemli isimlerini bir araya getirirken, davetliler Mr. Joker’in çaldığı şarkılarla dans edip eğlendi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, TDP Genel Başkanı Zeki Çeler ile CTP Girne Milletvekili Ongun Talat ve daha birçok siyasi isim de çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Harun Köftecioğlu ve Hazal Eren’in dillere destan düğünü, adanın sosyal yaşamında unutulmaz bir iz bırakırken, çiftin bir ömür boyu sürecek mutluluğunun da habercisi oldu.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu