KıbrısManşetPolisiye

Hırsızlıktan Biri Kadın 3 Kişi Tutuklandı

Girne’de üç noktada ev ve iş yerlerinde hırsızlıklar meydana geldi. Olaylarla ilgili biri kadın 3 kişi tutuklandı.

Girne’de üç noktada ev ve iş yerlerinde hırsızlıklar meydana geldi. Olaylarla ilgili biri kadın 3 kişi tutuklandı.

Polis’ten verilen bilgiye göre, 2024 yılı Ağustos ve Eylül ayları içerisinde Alsancak bölgesinde meydana gelen geceleyin ev açma ve hırsızlık meseleleri ile ilgili olarak yürütülen geniş çaplı soruşturma kapsamında olaylarda zanlı olarak görülen M.Ö.(E-29) tespit edilerek tutuklandı.

Bahse konu şahsın yapılan ileri sorgulamasında; 26.08.2024 tarihinde, Alsancak’ta bulunan bir ikametgahtan 400 Dolar, 50 Euro, 50 Stg ve 1.000 TL nakit parayı, 29.09.2024 tarihinde de yine Alsancak’ta başka bir ikametgahta ise muhtelif ziynet eşyalarını çaldığı tespit edildi.

 UNUTULAN ÇANTAYI ÇALDI

Bu arada 27 Eylül 2024 tarihinde sabaha karşı Girne Kalesinin karşısındaki taşın üzerine bir şahıs tarafından bırakılan sırt çantası ve içerisinde bulunan küçük el çantasını, cep telefonunu, üç adet kredi kartı 1500 TL nakit para çalındı. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada meselede zanlı olarak görülen A.F. (E-21) tespit edilerek tutuklandı.

ÇALDIĞI TELEFONU SATTI

Öte yandan Girne’de, İ.K.(K-27), 20 Temmuz Kordonboyu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinde masa üzerindeki bir adet Xiomi Redmi Note 13 pro max cep telefonunu çaldıktan sonra, yine Girne’de faaliyet gösteren başka bir iş yerine giderek telefonun kendisine ait olduğu yönünde yalan beyanda bulunarak, söz konusu telefonu 2 bin 300 TL karşılığında sattı.

Olaylarla ilgili tüm zanlılar tutuklanırken, soruşturmalar devam ediyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu