BelediyeGirne BelediyesiManşet

“Işıldayan Bir Girne İçin Çalışmalar Hızla Devam Ediyor!”

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Antik Liman ile Bandabulya arasında kalan bölgede su borularındaki patlaklar nedeniyle mecburi olarak başlatılan çalışmaları açıkladı.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Antik Liman ile Bandabulya arasında kalan bölgede su borularındaki patlaklar nedeniyle mecburi olarak başlatılan çalışmaları açıkladı. Bu bölgenin Girne’nin gelecekteki turizm ve eğlence bölgesi olarak görüldüğünü belirten Şenkul, çalışmaların önümüzdeki günlerde etaplara bölünerek devam edeceğini ifade etti.

Şenkul’un açıklamasını şu şekilde:

Antik Liman ile Bandabulya arasında kalan ve bizlerin Girne’nin gelecekteki turizm ve eğlence bölgesi olarak gördüğü alanda su borularındaki patlaklar sebebi ile mecburi olarak başladığımız çalışmaları önümüzdeki günlerde etaplara bölerek devam edeceğiz.

Etaplara bölmedeki amacımız, hızlı bir şekilde çalışarak o bölgedeki ev ve iş sahiplerini en az şekilde mağdur etme hedefimizdir.

Bu süre zarfında o bölgede kalan vatandaşlarımız Baldöken otoparkını ücretsiz olarak kullanabilecektir.

Değişen su borularına ek olarak zemin döşemesi de değiştirilerek, Antik Liman projesinde kullanılan zemin döşemesi bu bölgeye uygulanacak ve bunun sonucunda Antik Liman ve Arka sokakları ayni karaktere sahip olacaktır.

Bu değişimleri yaparken bölgenin aydınlatılması içinde çalışma yapacağız ve Girne’nin bize göre en özel bölgesini Işıl Işıl yaparak hem cazibesini hem de güvenliğini artıracağımızı düşünüyoruz.

Bu projeye ek olarak Kordon Boyu Projemize de çok kısa sürede başlayacağımızı bilgilerinize getirmek istiyorum.

Dome Hotel yanından başlayıp Dallas büfenin yanında sonlanacak proje ile önümüzdeki Turizm Sezonuna yenilenmiş, ışıl ışıl, modern tuvaletleri, kent güvenlik merkezi olan bir Kordon Boyu ile gireceğiz inşallah.

Bu sene bu noktaları, önümüzdeki sene ise Ramadan Cemil meydanı ve Ziya Rızkı caddesini düzenleyerek

Yeni Girne’yi birlikte inşaa edeceğiz çünkü:

Biz Birlikte GİRNEYİZ❤️

Benzer Haberler

Başa dön tuşu