AstrolojiManşetYaşam

Jüpiter 1 Yıl Boyunca İkizler Burcunda: Nasıl Bir Etki Alacaksın?

Merhabalar, bu ayki yazımda 26 Mayıs itibariyle burç değiştiren bolluğun, bereketin gezegeni Jüpiter’den bahsetmek istiyorum.

Merhabalar,

Bu ayki yazımda 26 Mayıs itibariyle burç değiştiren bolluğun, bereketin gezegeni Jüpiter’den bahsetmek istiyorum.  Jüpiter genişlemenin, büyümenin gezegenidir. Aynı zamanda hak, hukuk, adalet gibi konuları da temsil eder. Jüpiter bulunduğu alanı genişletir, hatta zaman zaman abartır. Bir yıl boyunca hepimize hayatımızın bazı alanlarında şans, bolluk, büyüme getirecektir.

Bunun yanı sıra Jüpiter İkizler burcundayken abartılı, gerçek olmayan dedikodular ve bilgiler açığa çıkabilir. Bu nedenle her şeye hemen inanmamak hayrımıza olabilir. Ayrıca kurnazlıklara, aldatmacalara maruz kalabiliriz. Bu alanlarda dikkatli olmalıyız.

Yükselen burcunuza göre Jüpiter İkizlerdeyken sizi hangi alanda etkileyeceğini okuyabilirsiniz.

Yükselen Koç: İletişimin arttığı, bol bol kısa yolculuklar yaptığınız, bilgilerin, eğitimlerin arttığı, yakın akraba ile daha fazla iletişimde olacağınız, çevrenizin genişleyeceği bir yıl olacaktır.

Yükselen Boğa: Maddi kaynaklarınızın arttığı, yeteneklerinizden para kazandığınız, yeni iş fırsatları ile karşılaşacağınız aynı zamanda kendi öz değerinizin de arttığı bir dönem olacak.

Yükselen İkizler: Şanslı bir döneme giriyorsunuz. Özgüvenli ve bilginizle daha görünür olacağınız, çevrenizin de size danıştığı bir dönem olacaktır. Kilo almamaya dikkat etmelisiniz.

Yükselen Yengeç: Maneviyatınızın arttığı, ilahi koruma altında olduğunuz, şifalanacağınız bir dönem olacaktır. Sadece gizli düşmanlarınız artabilir, dikkatli olmalısınız.

Yükselen Aslan: Çevrenizin genişlediği, yeni arkadaş grupları içinde olacağınız bir dönem olacaktır. Statünüzle daha görünür olacaksınız.

Yükselen Başak: Kariyerinizle ilgili şanslı bir dönem olacaktır. Terfi alabilir, yükselebilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa evlenebilirsiniz.

Yükselen Terazi: Hak, hukuk konularında şanslı olabilirsiniz. Bol bol uzaklara yolculuk yapabilir, yüksek eğitim ve dış ticaret konularında gelişmelere yaşayabilirsiniz.

Yükselen Akrep: Ortak kazançlar, tazminat, nafaka, bankalar, borçlarla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Büyük borca girebilir, kredi konularında şanslı olabilirsiniz.

Yükselen Yay: İkili ilişkiler, yeni ortaklıklar gündeminiz olabilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, evlenebilirsiniz. Açık düşmanlarınızda da artış görülebilir, dikkat etmelisiniz.

Yükselen Oğlak: Günlük rutininizde birtakım yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Yanınızda çalışanlar, ofis arkadaşlarınızla ilgili şanslı bir dönem olabilir.

Yükselen Kova: Yeni aşk ilişkileri yaşayabilirsiniz. Hobilerinizde artış olabilir. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, yeni bir çocuk haberi de alabilirsiniz.

Yükselen Balık: Aileniz genişleyebilir, evlenebilirsiniz. Ev, gayrimenkul konularında şanslı olabilirsiniz.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu