ManşetÖzel Haber

Şehit Hasan Cafer İlkokulu’nda Coşkulu Öğretmenler Günü Etkinliği

Şehit Hasan Cafer İlkokulu, öğretmenler gününü coşkulu bir etkinlikle kutladı.

Etkinlikte Atatürk Büstü’ne çelenk bırakılmasının hemen ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Etkinliğin başarıyla gerçekleşmesinde önemli rol oynayan müzik öğretmenleri Seren Coşaner ve Nevzat Sözüdoğru öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşattılar.

Öğrenciler, öğretmenlerine duydukları sevgiyi ve saygıyı ifade etmek amacıyla Coşaner ve Sözüdoğru liderliğindeki koro ve müzik enstrümanları eşliğinde birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

BU KEZ ÖĞRETMENLER DE ŞARKI SÖYLEDİ

Etkinlik sırasında öğrencilere yapılan sürpriz ise en özel anlardan biri oldu. Öğretmenler, öğrencilerine karşı duydukları sevgiyi şarkı sözleriyle ifade ederek, özel bir performans sergiledi. Öğrenciler, öğretmenlerinin kendilerine yönelik hazırladığı sürpriz şarkılarla duygusal anlar yaşadı. Öğretmenlerin seslendirdikleri şarkılar arasında Öğretmen Marşı (Beste: İsmail Hikmet Ertaylan Söz: Cevad Memduh Altar) ve Uzun İnce Bir Yoldayım uyarlaması olan Öğretmeniz Biz (Beste: Aşık Veysel Söz: Seren Coşaner) şarkıları vardı.

Okul Müdürü Simen Egeli etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Her zaman sizler bizim için bir şeyler hazırlıyorsunuz bugün de bizler sizin için şarkı söyleyeceğiz” dedi.

 

Benzer Haberler

Başa dön tuşu