BelediyeÇevreGirne BelediyesiKıbrısManşet

Şenkul: Ozanköy’e Kesintisiz Su Sağlıyoruz

Girne Belediyesi, kentteki üst yapı projelerine devam ederken, özellikle su konusunda kronikleşmiş sorunları ve yetersizlikleri çözmek için kapsamlı altyapı çalışmaları yürütüyor.

Girne Belediyesi, kentteki üst yapı projelerine devam ederken, özellikle su konusunda kronikleşmiş sorunları ve yetersizlikleri çözmek için kapsamlı altyapı çalışmaları yürütüyor. Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, son bir hafta içinde yapılan su düzenlemeleri hakkında önemli bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Şenkul’un paylaşımı şu şekilde:

Kentimizde yaptığımız üst yapı projeleri devam etmekle beraber özellikle SU konusunda kronikleşmiş sorunlar ve yetersizlikleri çözmek için de altyapı çalışmaları yapılmaktadır.

Bu çerçevede Bellapais deposundan sağladığımız artı su miktarını yaklaşık 1 hafta önce teknik bir çalışmayla Ozanköy’e yönlendirdik ve bu şekilde son 1 haftadır eskiye oranla Ozanköy’de 1-2 nokta hariç düzenli, kesintisiz su sağlamaya başladık.

Yine Edremit bölgesinde de yapılan müdahalelerle sorunlu noktalar hızla azaltılmıştır.

Ayni şekilde dün akşam başlayan ve 2-3 gün içinde sonuçlanacak çalışmalarla Doğanköy’ün üst bölgesindeki su sorununu da çözeceğimizi düşünüyoruz.

Son olarak önümüzdeki süreçte yeni bir su kuyusu daha açılması için hazırlıklarımızın son aşamaya geldiğini bilmenizi istiyoruz.

Yoğun gündemimiz arasında bazı bölgelerin kronikleşen yaz aylarındaki su sorunlarına duyarsız olmadığımızı, bu konular içinde ilgili bölümümüzün çalışmalar yaptığını bilginize getirmek istedik.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu