KıbrısManşetÖzel HaberToplum

Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

Sosyal Girneli gazetesi olarak, Girne'nin sevilen simalarından özel yeni yıl mesajları topladık! Kentin tanınmış isimleri, 2024'e dair umut ve sevgi dolu dileklerini paylaştı.

Sosyal Girneli gazetesi olarak, Girne’nin sevilen simalarından özel yeni yıl mesajları topladık! Kentin tanınmış isimleri, 2024’e dair umut ve sevgi dolu dileklerini paylaştı.

Sosyal Girneli Gazetesi Editörü Zerrin Yapıcıoğulları
: Sevgili Okuyucular, bu yılın sonunda birlikte yaşadığımız deneyimlerin bize kattığı güçle, yeni bir yıla merhaba diyoruz. Zorluklarla dolu geçen günlerde birbirimize destek olmanın kıymetini anladık. Şimdi, umut ve heyecanla dolu yeni bir başlangıcın eşiğindeyiz. Bu yeni yılda birbirimize daha çok anlayış gösterelim, sevgiyi paylaşalım ve birlikte daha güçlü olalım. Sağlıkla, huzurla ve sevgiyle geçireceğimiz bir yıl diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun!

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi: Acısıyla tatlısıyla yeni bir yıla girerken siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Amacımız Dikmen’i güzel bölgemizi hep ileriye taşıyabilmek. Bu doğrultuda hedeflerimize hızlı bir şekilde emin adımlarla ilerliyoruz. 2024 yılı hepimizin çok daha yoğun olduğu bir hizmet yılı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle güzel bölgemizin güzel insanlarına daha iyi hizmet verebilmemize, birlik ve beraberliğimize vesile olması dileğiyle siz değerli vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim. Yeni yılın hem ülkemiz, hem de tüm dünya insanları için barışın, sevginin ve hoşgörünün hakim olduğu bir yıl olmasını diliyorum.

Av. Ahmet Said Sayın: Dönem dönem yazarlığını da yaptığım Sosyal Girneli gazetesinin çalışanları, yazarları ve tüm okurlarının yeni yılını kutlarım. Kentimize değer katan gazetemizin yayın hayatının on yıllarca sürmesini uzun soluklu bir yayın hayatı olmasını dilerim.

Doç Dr. Mete Ünal Girgen: Yeni yılın herkes için sevdikleri ile birlikte başarı ve hedeflerin ulaşıldığı, maddi ve manevi olarak tatmin olunan, sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirecekleri bir yıl olmasını dilerim.

İç Mimar Sinem Denizer:
Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu yıllar!

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul: Yeni bir yılı karşılarken birlikte başardığımız yenilikler ve hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz için tüm ekibime teşekkür ediyorum. 2024 yılı; vatandaşlarımızın bizlere olan güvenini ve sevgisini perçinleyeceğimiz, her alanda birçok projeye imza atacağımız bir yıl olacak. Yılmadan çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Yeni ümitler ve beklentilerle karşılayacağımız, güzel başlangıçların yaşanacağı 2024 yılının Girne’mize ve ülkemize; adalet, sağlık, huzur ve barış dolu günler getirmesini temenni eder, herkesin yeni yılını kutlarım.

Kıbrıslı Gazetesi Haber Müdürü Serhan Kaplan: Yılın son günlerinde, güzel anılarla dolu bir yılı daha geride bırakıyoruz ve yeni bir başlangıca adım atıyoruz. Kıbrıs insanının sıcakkanlılığı bizi her zaman bir araya getiriyor ve yeni yıl, umut dolu yarınlara açılan kapıyı simgeliyor. Gelecek yılın, hayallerinizin gerçekleşeceği, sağlık dolu ve bol güzelliklerle dolu bir dönem olmasını dilerim. Birbirimize sevgiyle yaklaşarak, olumlu enerjiyi paylaşarak, 2024’ü hep birlikte daha güzel kılalım. Yeni yılınız, neşe, sağlık ve başarıyla dolu olsun!

Kıbrıslı Gazetesi Haber Müdürü Selda Bektaş:
Bu yeni yılda, adaletin, şeffaflığın ve demokrasinin güçlenmesini temenni ederim. Devleti yönetenlerin, vatandaşlarının haklarına daha duyarlı bir şekilde yaklaşmasını ve toplumsal eşitsizliklere karşı etkili adımlar atmasını umarım. Elbette, eleştiri yaparken yapıcı olmak ve çözüm önerileri sunmak da önemlidir. Birlikte hareket ederek, daha güçlü bir toplum inşa etme yolunda hep birlikte katkı sağlayabiliriz. Umarım 2024, ülkemiz için daha aydınlık günlerin habercisi olur. Yeni yılın, hepimiz için barış, adalet ve refah getirmesini dilerim.

ÇADER Başkanı Dilek Ötün Say: Yeni bir yıla umutla adım atarken, barışın gücünü, sevginin kıymetini, sağlığın değerini ve doğayı koruma sorumluluğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Birlikte geçireceğimiz bu yeni yılda, çevremize daha duyarlı, sevgi dolu bir toplum olarak hep birlikte daha fazla katkı sağlamayı diler, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi temenni ederim.

Dyt. Ela Müderrisoğlu: Her senenin sonu yeni bir senenin başı demek ve bu yeni başlangıçlar için iyi bir fırsattır. Yeni senede kendiniz ve sağlığınız için küçük ve uygulanabilir hedefler belirleyin, hayat her zaman dualiteden oluşur. Doğrular varken hatalar da vardır her gün karanlıktan sonra güneş doğmakta, bir kapı kapandığı zaman yeni bir kapı açılır. Bir gün mutlu olabiliyorken bir an mutsuzluk olabiliyor bir an sevinç varsa bir an keder olabiliyor. Her gün aydınlık değil karanlıkta oluyor ama en önemlisi tüm olumsuzluklara, karanlığa, mutsuzluk, hüzünlerinizden ve hatalardan sonra ders çıkararak daha kuvvetli ve iyi bir insan olarak ortaya çıkabilmektir. Farkındalığınızın arttığı kendinizi daha iyi tanıdığınız ve kendi üstünüze çalışacağınız bir 2024 diliyorum. Herkese ailesi ile sağlık dolu bir yıl dilerim.

Astropsikoloji Yazarı Ebru Seven:  2024 yılına girmemize çok kısa bir zaman kaldı. Her yeni yıl umut dolu bir başlangıçtır. Hem bir astrolog ve hem de bir eğitimci olarak 2024’ün hepimiz için harika bir yıl olmasını diliyorum. Astroloji, hayatımızı anlamlandırmamızı, geleceğe umutla bakmamızı sağlar. Eğitim ise bizi büyütür, bize öğrenme ve keşfetme yolculuğu sunar. 2024 yılında hayatımız; eğitim ile çok daha aydınlık ve astroloji ile çok daha anlamlı bir yıl olsun! Huzur, sağlık getirsin 2024! Sadece mutluluktan aksın gözyaşımız.  Hep birlikte büyüdüğümüz, sevgi dolu bir geleceğin başlangıcı olmasını diliyorum. Sevgiyle…

Çatalköy – Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok: Her yeni yılı umutla ve heyecanla bekliyoruz. 2023 yılı da bunlardan sadece bir tanesiydi. Belki de Kıbrıs Türkünün toplum olarak uzun yıllardır yaşamadığı en acı yıl oldu. En büyük temennim bir daha bu acıların yaşanmamasıdır. Yine umutluyuz, yine daha güzel yarınlar için çalışacağız. Bizden sonraki nesillere bırakabileceğimiz en büyük miras, barış ve huzur içerisinde yaşayacakları, yeşilin ve mavinin tadına varabilecekleri, tüm canlıların özgürce ve yaşam haklarına saygı duyulacak bir dünya yaratmaktır. Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.

Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi Başkanı Fırat Ataser: 2024 yılının beldemize ve tüm ulusumuza huzur, bereket, mutluluk getirmesini, beldemizin ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum. Gücümüze inanarak bütünleşme yolunda yorulmadan çalışarak ilerleyeceğiz. Vermiş olduğumuz hizmetlerimiz vatandaş odaklı olmaya devam edecektir. Beldemiz açısından 2024 yılında hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek. 2024 yılında hizmetlerimizi daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içerisinde olacağız. Bu duygularımız ve düşüncelerimiz kapsamında tüm beldemizin ve KKTC halkının yeni yılını en içten duygularla kutlar saygı ve sevgiler sunarım.

 

Benzer Haberler

Başa dön tuşu